Om oss

Din marknadsavdelning när du behöver det.

Om

 

Din marknadsförare finns bara ett samtal bort. Vi fungerar som din outsourcade marknadsavdelning. Oftast då kompetensen sakans i huset eller för att tiden är knapp. Vi är baserade i Öjersjö, 10 min från Göteborg.

 

Det mesta marknadsmaterialet produceras av oss själva men vissa uppdrag kräver spetskompetenser eller fler resurser och då samarbetar vi med just de kreatörer och leverantörer som passar bäst för uppdraget. Vi har ett stort kontaktnät med taggade talanger. På så sätt är vi alltid flexibla och effektiva med allas resurser. Och priset blir bättre för dig.

 

Jag som driver and marketing heter Jenny Andhill och har 15 års erfarenhet av marknadsföring inom flera olika branscher så som sport, turism, hälsa, hem och inredning, mode och bygg. Jag har arbetat som marknadsföringskonsult, marknadschef, projektledare och reklamproducent för flera välkända varumärken. Jag tar din utmaning från idé till mål och lite till.

Filosofi

 

Vi strävar efter att jobba med "planet friendly marketing". Det innebär att vi främst producerar marknadsföring i digital form eller rekommenderar återvunnet och hållbart material. Please, var snäll mot miljön och mot varandra här på planeten. Vi föredrar även att jobba digitalt och träffas gärna digitalt när det går. Arbetssättet ger istället mer tid åt att uppnå önskat resultat för varje uppdrag. Det skall vara enkelt med marknadsföring. Bra service finns alltid nära till hands på distans. Vårt mål är att ge dig arbetsro och resultat, peace of mind helt enkelt.

Prissättning

 

Vi tror på enkel prissättning och jobbar med fasta priser så långt det är möjligt. Det är smidigt för båda parter och effektivt i längden. Det du betalar för är vår arbetstid och kunskap och bara när du behöver den. Vi täcker upp när tid eller resurser brister hos er. Det blir mycket mer kostnadseffektivt för er än att ha en person anställd. 

Erbjudande

 

Betala bara för det du behöver och när du behöver hjälp. Vi har ett enkelt upplägg där du kan välja mellan olika månadsabonnemang där vi hjälper dig med digital marknadsföring. Vi driver på olika sätt trafik till dina kanaler, för att ditt företag skall bli hittad på Google, öka försäljningen eller för att få fler bokningar och telefonsamtal.

 

Vi har även fasta priser på vanligt förekommande marknadsmaterial så som logotyper, annonser, hemsidor etc. 

Du kan alltid hänvisa t.ex. tryckerier och reklamsäljare direkt till din marknadsförare så tar vi hand om det!

Arbetssätt

 

Nya kundrelationer börjar med ett rådgivande samtal eller möte. Därefter påbörjas uppdraget med att vi gör den målgrupps- och omvärldsanalys som uppdraget behöver. Sedan får du en plan och en digital marknadsföringsstrategi. Allt detta ingår!

Produktionen av ditt marknadsmaterial påbörjas sedan och korrektur sker digitalt. Vid beställning av digital marknadsföring annonserar vi efter den publiceringsplan vi gemensamt tagit fram och optimering sker löpande enligt valt marknadsföringspaket.

 

Efter godkänd leverans finns vi alltid tillhands för support och tips. Ring oss hellre en gång för mycket än för lite, vårt mål är att göra marknadsföring superenkelt för dig.

Många av våra återkommande kunder beställer sitt vanliga återkommande marknadsmaterial online. Efter det ringer vi upp och stämmer av innan offert/accept och produktionen startar.

Jenny Andhill

Grundare och marknadsföringskonsult

Referenser

1/1