Hemsida och blogg

Webbplatser till fast pris.

Vi har många års erfarenhet av webbdesign och användarvänlighet med kunden i fokus. Vi skapar webbplatsen som jobbar för ditt företag och tar hand om trafiken från dina digitala kanaler. Blogg, kampanjsida, presentationssida, webbplats med onlinebokning eller mindre e-handel. Vi bygger webbplatser och bloggar i tjänsten Wix. Fast pris, ingen månadskostnad. Support 8-20 sju dagar i veckan.

START UP-PRISER:

Behöver du hemsida, logotype, grafisk profil. Ring oss!

Fasta priser

(exkl. moms)

Webbplats BASIC inkl. domän + webbhotell

​Design av en responsiv (mobilanpassad) hemsida inkl. en egen domänadress och webbhotell ett år. I priset ingår 7 sidor (hem, om, kontakt samt 4 sidor för sortiment/tjänst/valbara funktioner). Välj mellan ett stort urval funktioner som chat, gilla-uppdateringar, social feed, kontaktformulär etc.. Vi populerar även sidan med content så som text och bild (ur bildbibliotek) samt ser till att sidan är sökoptimerad (SEO) och säker. Vid speciella bildbehov tillkommer bildköp eller fotograf (offert).

Vi erbjuder support  kl 8-20 sju dagar i veckan.

35 000 kr

Wepplats ONLINEBOKNING inkl. webbhotell

​Design av en responsiv (mobilanpassad) bokningssida inkl. webbhotell i ett år. Bokningssidan kan länkas via en befintlig webbplats eller fungera som en fristående webbplats med önskad webbadress. Funktioner:

- Medlemslogin till mina sidor

- Kunderna kan justera sina uppgifter och se sina bokningar

- Koppling till Google calender som uppdaterar medarbetares/ditt schema

- Enkelt att administrera för dig

- Skapa, skicka och spåra fakturor

- Få betalt direkt online med betal/kredit eller Paypal

- Få ut rapporter om fakturering under ett viss tidsintervall

Det är även möjligt att koppla på funktioner så som chat, blog, gilla-uppdateringar, social feed, kontaktformulär mm. Vi populerar sidan med content så som text och bild (ur bildbibliotek) samt ser till att sidan är sökoptimerad (SEO) och säker. Vid speciella bildbehov tillkommer bildköp eller fotograf (offert). 

(Ord. pris 35 000 kr).

Årlig kostnad för webbhotell är 1 000 - 3 000kr. Vi erbjuder support kl 8-20 sju dagar i veckan.

30 000 kr

Blogg inkl. namn och domän

Design, ramverk, namn samt tema/policy till en bloggsida inkl, en domänadress för ett år. Beroende på ert behov, kan en årslicens för bloggverktyget tillkomma. Bloggen blir sökoptimerad (SEO) och mobilanpassad. Automatisk publicering på Facebook, Instagram och Twitter när du lagt ut ett nytt blogginlägg. Du fyller den sedan med inlägg eller anlitar oss för det löpande varje månad, se våra paketpriser för digital marknadsföring eller kontakta os för pris.

17 000 kr

Please reload

Pris vid förfrågan

Har du behov av något annat utöver prislistan? Fråga oss om prisuppgift.

Kontakta mig om olika webblösningar!