Om

Din marknadsförare vid behov.

Om mig

 

Jag brinner verkligen för mitt jobb, för att hjälpa och utveckla olika verksamheter mot uppsatta mål inom försäljning, positionering eller profilering. Efter 15 år inhouse, på reklambyrå samt som frilans i mediebranschen, upplever jag det ökande behovet av tillfälliga konsulttjänster för att täcka upp när tiden eller kunskapen brister. Utan att behöva binda upp sina kostnader på en anställning.

 

Jenny heter jag och är konsult sedan några år tillbaka, se mig som din marknadsförare eller bollplank bara ett samtal bort. Jag kan antingen fungera som din outsourcade marknadsavdelning och ta hjälp av ett tillfälligt team med kreativa kreatörer/annonsörer/utvecklare. Jag har ett stort kontaktnät av taggade proffsiga spetskompetenser. Eller så verkar jag bara som ert bollplan i strategiska frågor t.ex. inför ett större projekt, lansering eller etablering eller omorganisering. Alltid behövs det information och kommunikation.

Jag är baserad i Göteborg men tar uppdrag där det behövs och det mesta brukar gå att utföra på distans. Vid behov finns jag på plats hos er. Bra service finns alltid nära till hands även på distans. Min erfarenhet är bred och jag har jobbat inom flera olika branscher, allt från sport, turism, hälsa, hem och inredning till mode och bygg. Både med multinationella välkända varumärken samt start ups.

Hållbarhet

 

Hållbarhet är viktigt för mig och målsättningen är alltid att jobba på ett sätt som är schysst mot planeten. Det kan innebära färre trycksaker eller åtminstone återvunna material. Mer digital marknadsföring och färre resor eller fler videokonferenser i den utsträckning det går. Samt att sätta strategier och policys internt för att sträva mot ett hållbarare arbetssätt.

Prissättning

 

Fast eller rörligt pris enligt överenskommelse. Det du betalar för är tid och kunskap och bara när du behöver den. Det blir mycket mer kostnadseffektivt för er än att ha en person anställd eller att anlita en sedvanlig reklambyrå.

Jenny Andhill

Konsult inom marknadsföring och affärsutveckling

Referenser

E-commerce
Profilering
Digital marknadsföring
Digital marknadsföring
Grafisk design
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Produktionsledning
Mer